Justification of eco-friendly organic ginseng products and the product R&D

Shin, W.
한국유기농업학회지 제19권 특별호, 2011.11, 35-38 (4 pages)
Thumbnail
상세정보
간행물명
한국유기농업학회지
ISSN
1229-3571
등재정보
KCI등재
간행물 유형
학술저널
DBpia 주제분류
농수해양학 > 농학
발행기관
한국유기농업학회
발행연월
2011.11
URL
http://www.dbpia.co.kr/Article/NODE01751865
자료유형
전자저널 논문
작성언어
영어
파일형식
TextPDF
KORMARC 보기
저자

Shin, W. (Korean Ginseng Research Co.)

인용
Shin, W.. (2011.11). Justification of eco-friendly organic ginseng products and the product R&D. 한국유기농업학회, 19, 35-38.
이용불가

해당 논문은 발행기관과 저작권 계약이 종료됨에 따라 열람이 불가능합니다. 조속한 시일 내에 서비스가 재개 될 수 있도록 하겠습니다.

보관함
페이스북 트위터
초록
In order to cope with change of Korean and global consumption trend, it is forecast that GAP cultivated ginseng & its processed products, Organic cultivated ginseng & its processed products, Sanyangsam & its processed products as well as existing white ginseng (products), red ginseng (products), Taekuksam (products), black ginseng (products) will enter into market and customer demands will create new consumption. Eventually, it is considered that the time has come for considering and carrying out together for raw material cultivation and production, research and development of processed products and export and distribution of domestic and overseas market.

목차
Abstract
Introduction
Results
References
참고문헌 (0) 이 논문을 인용한 논문 (0) 신규 논문 알림서비스 신청

연관 추천 논문

논문 초록의 텍스트마이닝과 이용 및 인용 관계 분석을 통해 관련도가 높은 논문을 추천해드립니다. 더 많은 추천 논문 정보는 DBpia Insight에서 제공되며, DBpia 기관회원과 저자회원만 접속 가능합니다.

맨 위로 이동
  • 개인회원으로 로그인하셔야 이용이 가능합니다.
  •  개인회원
  •  기관회원
  • 소속기관
  • 아이디
  • 비밀번호
  • 개인회원가입으로 더욱 편리하게 이용하세요.일반회원 가입하기

    아이디/비밀번호를 잊으셨나요?아이디/비밀번호 찾기

연관 추천 논문

팝업 닫기