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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
감사의 글
문헌
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[P2-63] Analysis of nutrient contents in different parts of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-177] Anticancer effect of different parts of Opuntia humifusa against HeLa Cell of cervical cancer cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
발효액 기술 동향
식품과학과 산업
2013 .06
In Vitro and in Vivo Growth Suppression of Human Cervical Cancer Cell by Ethyl Acetate Extracts of Opuntia humifusa Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Evaluation of functional characteristics of fermented Opuntia humifusa added with polysaccharide-degrading enzymes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Extracts of Opuntia humifusa Fruits Showed Anticancer Effect Against AGS Human Gastric Adenocarcinoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-54] Isolation of a Functional Flavonoid from the Fruit of Opuntia humifusa and Its Bioactivity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-55] Inhibitory Effect of Opuntia humifusa on the Growth of U87MG Human Glioblastoma Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
손바닥 선인장 (Opuntia humifusa) 줄기 추출물의 생리활성
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
Effects of Alcohol Insoluble Polysaccharides from Fruit and Stem of Opuntia Humifusa on Intestinal Function in mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Opuntia humifusa Extracts on Antioxidant Activity and Proliferation of Osteoclastic RAW 264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Physicochemical Characteristics of Fermented Cheonnyuncho (Opuntia humifusa) using Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Flavonoids from the Stems of Eastern Picklypear Opuntia humifusa, Cactaceae
Journal of applied biological chemistry
2007 .01
천년초 분말의 기능성분 분석과 물리적 특성 연구
Food Science and Preservation
2015 .12
Effect of Various Drying Processes on Total phenolics and Antioxidant Capacity in the Ripe Fruits of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Quality Characteristics of Jelly with Opuntia Humifusa Powder Added
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-243] Antiproliferative Effect of Opuntia humifusa against MCF-7 of Breast Cancer Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Leuconostoc mesenteroides SM을 이용한 천년초(Opuntia humifusa) 열매 발효물의 물리 · 화학적 특성
한국식품과학회지
2013 .08
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