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Effect of Cold Storage on the Quality of Chinese Cabbages Grown on High Land
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effect of Ethylene on Quality Deterioration of Chinese Cabbage
Food Science and Biotechnology
1992 .12
[P1-17] Effect of Storage on Total Glucosinolate Levels of Korean Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
배추 생산자들의 신종자 이용 행태에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .09
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
전해산화수로 세척한 절임 배추의 저장중 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .04
저장 조건에 따른 월동배추의 품질 변화
Food Science and Preservation
1999 .06
Effects of Growth and Cellular Tissue under Low Temperature in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Changes in Isothiocyanate Levels in Korean Chinese Cabbage Leaves during Kimchi Storage
Food Science and Biotechnology
2006 .10
[P4-30] Quality Changes of Baechu Cabbage by Salting Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
배추의 品質에 미치는 品種과 貯藏期間의 影響
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1985 .12
Characteristics of the microbial contamination on Chinese cabbage in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
월동 배추의 저온 저장 방법별 포장 및 염장 처리에 따른 품질 특성
Food Science and Preservation
2007 .02
Growth of Lettuce and Chinese Cabbage Transplants as Affected by Light Quality
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
Effect of biochar application on growth of Chinese cabbage (Brassica chinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
2. 배추와 양배추 육성계통에서 不和合 因子組成에 따른 稔性 및 炭酸가스 處理効果
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
[P4-29] Quality Changes of Baechu Cabbage by Packaging Materials during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
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