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배 ‘신고’의 바람들이과 발생에 미치는 봉지 종류의 효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence of Pithiness in Japanese Pear (Pyrus Pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
상대습도가 황금배(Pyrus Pyrifolia Nakai cv.) 동녹발생에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2002 .03
Effects of Ca(OH)₂ㆍMg(OH)₂ Soil Drench on Pithiness Incidence of ‘Niitaka’ Japanese Pear
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
신고 배 저장 중 바람들이 과실의 세포벽 특성
한국원예학회 학술발표요지
2005 .05
‘Sooyoung’: a Mid-season pear (pyrus Pyrifolia Nakai) Cultivar with High Soluble Solids and Medium Size
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Calcium Deficiency in Fruit Increases the Incidence ofPithiness in Japanese Pear (Pyrus pyrifolia Nakai cv. Niitaka)
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Comparision of the Content of Total Phenolics, Antioxidant Activity and Several Quality Characteristics in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus Pyrifolia) from Organic and Conventional Productions
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Comparative Studies on Training Methods for Asian Pear (Pyrus pyrifolia cv. Niitaka) Orchards
한국원예학회 학술발표요지
2003 .05
흑색봉지에 의한 배의 착색증진 효과
한국원예학회 학술발표요지
1997 .05
화총내 착과위치에 따른 ‘신고’ 배 (Pyrus pyrifolia Nakai) 과실의 품질비교
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .06
배 품종별 액화아 분화 특성
한국원예학회 학술발표요지
2002 .06
Standardization ‘Niitaka’ (Pyrus pyrifolia Nakai) Pear Fruit Shape for Better Commercialization
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
배 ‘신고’ 무봉지 과실의 저온저장 후 과실 품질 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
칼슘 코팅봉지 괘대가 봉지의 물성과 배 ‘신고’ 과실의 칼슘농도 및 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2001 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
배 중간대목이 신고 품종의 과실 특성에 미치는 영향
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
Paper Material Affects Microclimate inside the Bag and Fruit Quality in ‘Niitaka’ Pear (Pyrus pyrifolia)
한국원예학회 학술발표요지
2009 .05
Effect of Nano-silver Coated Pear Bag on the Quality of ‘Niitaka’ Pears
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
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