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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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2009 .12
젖산균이 김치 발효 중 아플라톡신 함량 변화에 미치는 영향
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2015 .10
시판김치로부터 젖산균의 분리 및 동정
한국식품영양과학회지
2009 .06
Lysozyme과 Glycine, Lysine 및 EDTA의 첨가가 Lactobacillus plantarum의 성장에 미치는 영향
한국식품과학회지
1992 .02
[P5-08] The inhibition effect of antifungal compounds from Lactobacillus plantarum AF1 on the growth of film yeast in kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
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1996 .01
Real-Time PCR Monitoring of Lactobacillus sake, Lactobacillus plantarum, and Lactobacillus paraplantarum during Kimchi Fermentation
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2006 .08
Profiling of Fermentative Metabolites in Kimchi: Volatile and Non-volatile Organic Acids
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2012 .01
Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
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2009 .02
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1996 .06
PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Isoflavone 비배당화 및 항산화 활성을 지닌 Lactobacillus plantarum YS712의 선발
한국축산식품학회지
2009 .01
[P6-19] Fermentation products of Leuconostoc mesenteroides JK55 and Lactobacillus curvatus R8 in soymilk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
S-Adenosyl-L-methionine (SAM) Production by Lactic Acid Bacteria Strains Isolated from Different Fermented Kimchi Products
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2008 .08
국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화
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삼채뿌리분말 첨가 김치의 품질 특성
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Glycine betaine 첨가가 돼지의 생산성에 미치는 영향
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2005 .01
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
Microbiological Analysis of Dongchimi, Korean Watery Radish Kimchi, at the Early and Mid-phase Fermentation
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Isolation and Identification of ${\gamma}$-Aminobutyric acid (GABA)-producing Lactic Acid Bacteria from Kimchi
Applied Biological Chemistry
2012 .01
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