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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Physicochemical Properties of Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
The Physicochemical Properties and Cooking Characteristics of Soft Brown Rices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Changes in Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Brown Rice (Oryza sativa L.) throughout Germination
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .09
수원415호 유색미의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2002 .10
Change of Antioxidant Activities of Ethanol Extracts in Brown Rice and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Physicochemical Characteristics between Brown Rice Sunsik and Its Fermented One
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
쌀겨 단백질 코팅에 의한 현미의 저장성 향상
한국식품과학회지
2004 .06
전처리 조건이 현미 및 발아현미의 γ-aminobutyric acid 함량에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .10
Brown Rice Extracts with Enhanced Levels of GABA Stimulate Immune Cells
Food Science and Biotechnology
2003 .06
Physicochemical Properties of Rice Differing in Milling Degrees
Food Science and Biotechnology
2004 .02
Rice Cake Production Using Black Rice and Medium-grain Brown Rice
Food Science and Biotechnology
2001 .06
Chemical Control of Rice Brown Spot
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2003 .10
Effect of Cooking Process on Antioxidant Properties of White, Brown and Germinated Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
냉장 쌀의 저장 형태 및 기간에 따른 쌀밥의 관능적 특성
한국식품과학회지
2001 .08
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