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이용수
Abstract
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Materials and Methods
Results and Discussion
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References
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Quality Characteristics of Kochujang Meju Prepared with Aspergillus Species and Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2006 .08
순창지역 메주 발효 중 미생물과 효소역가의 변화
한국식품영양과학회지
1998 .06
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
Inhibitory Effect of Kochujang Extracts on Chemically Induced Mutagenesis
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
Isolation and Identification of Bacillus cereus from Fermented Red Pepper-Soybean Paste (Kochujang), and Its Heat Resistance Characteristics
Food Science and Biotechnology
2008 .02
麴菌이 고추장 品質에 미치는 影響
Korean Journal of Agricultural Science
1984 .06
Quality Characteristics of Soy Sauce Fermented by Bacillus licheniformis NH20 Isolated from Traditional Meju and Aspergillus oryzae
Food Science and Biotechnology
2004 .10
[P8-146] Evaluation of A Biological Function of Traditionally Fermented Kochujang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Reduced Leptin and Raised Glycerol Secretions in Mouse 3T3-L1 Adipocytes by Garlic-added Kochujang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
Characteristics of Taste Components of Commercial Kochujang
Food Science and Biotechnology
2003 .04
Aspergillus oryzae를 이용한 캡슐형 메주의 품질특성
Food Science and Preservation
2003 .09
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
고오지 종류에 따른 식혜 고추장의 숙성중 미생물 및 효소 역가의 변화
한국식품과학회지
2001 .02
Aspergillus oryzae 및 Aspergillus sojae를 이용한 改良메주의 형상에 의한 醬類의 품질비교
한국식품과학회지
1978 .03
동충하초를 이용한 고추장의 품질개선
한국식품과학회지
2004 .02
Flow Properties of Kochujang Using Back Extrusion Method
Food Science and Biotechnology
2000 .10
Color, Textural Characteristics and Sensory Quality of Strawberry Puree-Substituted Kochujang during Fermentation
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .06
저장조건에 따른 전통고추장의 성분 특성 변화
한국식품과학회지
2002 .06
한약재를 첨가한 고추장의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .12
Characteristics of Fig-added Traditional Kochujang
Food Science and Biotechnology
2002 .12
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