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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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Caking in food powders
Food Science and Biotechnology
2007 .06
호박 설기떡의 저장성에 미치는 변형기체포장의 영향
Food Science and Preservation
2010 .12
Storage Temperature Dependence on Caking of Food Powders
Food Science and Biotechnology
2002 .10
착시 국그릇으로 유도한 시각적 착오가 음식섭취량과 포만도에 미치는 영향
대한영양사협회 학술지
2010 .01
방사선 조사된 라면수프의 조사선원에 따른 전자스핀공명 분석특성
한국식품과학회지
2009 .04
옥수수 전분박(澱粉粕)을 이용(利用)한 식사료(食飼料) 효모생산(酵母生産)에 관한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1976 .01
떡의 유통기한 연장을 위한 포장재 개발
펄프·종이기술
2018 .12
Effect of Starch Hydrolyzing Enzymes on the Textural Properties of Rice Cake
Food Science and Biotechnology
1995 .09
조 분말의 첨가가 sponge cake의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .12
The Effect of Anti-Caking Agents on Flowability of Seasoning Powders
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Relationship between Caking Characteristics Obtained by NMR Techniques and Chemical Compositions of Food Powders
Food Science and Biotechnology
2002 .10
보리순 분밀의 첨가가 Yellow Layer Cake의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2011 .12
Characteristics of the oil cakes during composting
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2005 .09
어묵의 유통기한 예측모델의 개발
한국식품영양과학회지
2013 .05
Effect of Soluble Starch Pretreatment and Storage Condition on Caking Degree and Moisture Sorption of Powdered Onion
한국식품영양과학회지
1991 .06
국산밀을 이용한 white layer cake의 제조 적성
한국식품과학회지
2002 .04
The Role of Ingredients and Thermal Setting in High - Ratio Layer Cake Systems
한국식품영양과학회지
1994 .07
뽕잎분말을 첨가한 옐로우 레이어 케이크의 품질특성
한국식품과학회지
2003 .10
오디 분말을 첨가한 Chiffon Cake의 물리적․관능적 특성
한국식품영양학회지
2009 .01
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