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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
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PCR-based Detection and Identification of Lactobacillus plantarum, Lactobacillus pentosus, and Lactobacillus paraplantarum in Kimchi
Food Science and Biotechnology
2004 .12
Lactobacillus plantarum과 Lactobacillus bulgaricus의 상보적 생장
한국축산식품학회 학술발표초록집
2000 .01
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Lactobacillus plantarum 균체 중 항보체 활성물질의 특성과 작용양식
한국식품과학회지
2002 .04
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
고전압 펄스 전기장 처리에 의한 Lactobacillus plantarum의 불활성화
한국식품과학회지
1997 .12
Characterization of Antimicrobial Substance Produced by Lactobacillus plantarum Isolate from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Isolation and Characterization of an Immunopotentiating Factor from Lactobacillus plantarum in Kimchi : Assessment of Immunostimulatory Activities
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Development of Species-Specific Primers for PCR Identification of Lactobacillus hilgardii and Lactobacillus farciminis in Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
2010 .06
[P3-68] 멜라닌 억제능이 우수한 Lactobacillus plantarum M23의 생리적 특성에 관한 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Physiological Characteristics and Anti-obesity Effect of Lactobacillus plantarum Q180 Isolated from Feces
한국축산식품학회지
2014 .01
Development of New Functional Materials Using Lactobacillus Isolated from “Kimchi”
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Isolation and Characterization of the Lactobacillus plantarum Bacteriophage SC 921 from Kimchi
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
닭의 맹장에서 분리된 유산균의 생균제적 특성
한국축산학회지
2008 .01
Microencapsulation of Lactobacillus plantarum though Hydrogel in Oil System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
김치에서 분리한 유산균 Lactobacillus plantarum의 ${\beta}-galactosidase$ 특성에 관한 연구
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
한국인에서 분리된 Lactobacillus 속 젖산균의 동정 및 생리적 특성
한국식품과학회지
2001 .10
Isolation of a Bacteriocin-producing Lactobacillus plantarum Strain from Kimchi
Food Science and Biotechnology
2003 .04
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