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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
References
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Characteristic Flavor Compounds of Traditional Korean Chongkukjang
Food Science and Biotechnology
2004 .10
자발성 고혈압 흰쥐에서 찐콩과 청국장 분말의 혈압 및 지질대사 개선 효과
한국식품영양과학회지
2003 .08
Characteristics of Taste Components of Chongkukjang Fermented with Bacillus subtilis
Food Science and Biotechnology
2004 .10
청국장의 생리활성과 산업적 적용
식품과학과 산업
2005 .06
[P6-27] Complete Degradation of Soybean Protein by Three-Step Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 청국장의 생리활성
식품산업과 영양
1999 .10
[P10-207] Antiobesity Effects of Chongkukjang in C57BL/6J Mice Fed a High Fat Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Purification and Characteristics of Fibrinolytic Enzyme from Chongkukjang
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .06
[P6-28] Change in Major Allergens of Soybean Protein by Three Step Fermentation Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Chongkukjang Mucilage Stimulates Immunohistochemical Activities of Gastrointestinal Tract in Rats
Food Science and Biotechnology
2005 .12
한국산(韓國産) 대두(大豆)의 단백질(蛋白質)에 관(關)한 연구(硏究) (제2보(第2報)); 여지전기영동법(濾紙電氣泳動法)에 의(依)한 대두단백질(大豆蛋白質)의 분석(分析)
Applied Biological Chemistry
1966 .01
[S10-2] Preparation of Sugar-Soak Black Soybean Product by Solid State Fermentation and Characterization of Its Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
3단계 발효에 의한 콩 알레르기성의 저하
한국식품영양과학회지
2012 .08
장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Effects of a Soaking-Fermentation-Drying Process on the Isoflavone and γ-Aminobutyric acid Contents of Soybean
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Effect of Type of Enzyme on the Bitterness of Partial Hydrolyzates of Soybean Protein
Food Science and Biotechnology
1992 .12
High Temperature Soybean Fermentation Using Microbial Strains Isolated at High Temperatures
Food Science and Biotechnology
2004 .04
A Study on Fermentation Properties of Commercial Kimchi on Fermentation Temperature and Storage Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
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