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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgements
References
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Effect of Gluten on the Physicochemical and Textural Properties of Pork Model Sausages Induced by Transglutaminase
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Evaluation of Physicochemical and Textural Properties of Low-Fat/Salt Sausages Manufactured with Two Levels of Milk Proteins
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
드립 첨가가 돈육 소시지의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2000 .01
Effects of Mungbean Flour Level in Combination with Microbial Transglutaminase on Physicochemical and Textural Properties of Low-salt Pork Model Sausages
한국축산식품학회지
2013 .01
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
Quality Characteristics and Sensory Properties of Reduced-fat Emulsion Sausages with Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2011 .01
돈육 젤라틴의 형태와 Transglutaminase의 첨가 유무에 따른 저지방 모델 소시지의 이화학적 및 조직 특성
한국식품영양과학회지
2017 .08
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
Evaluation of Various Levels of Salt and Sodium Tripolyphosphate on Physicochemical and Textural Properties of Chicken Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Flavor Compounds and Textural Properties of Comminuted Sausages Manufactured with Various Fat Contents
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effect of Irradiation on pH, Color, and Sensory Quality of Cooked Pork Sausage with Added Chitosan Oligomer
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .09
Packaging Effect on Microbial and Physicochemical Changes in Irradiated Cooked Pork Sausage during Frozen Storage at -20℃
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .12
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
타피오카 전분을 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 특성 및 돈육 모델소시지에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
Optimization of the Processing Conditions for the Production of Cooked Pork Sausage as a Ready-to-Serve Product
한국축산식품학회지
2006 .01
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