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요약
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문헌
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산처리 공정에 따라 추출한 돈피 젤라틴의 이화학적 특성에 관한 연구
한국축산식품학회지
2004 .01
Evaluation of Pork Myofibrillar Protein Gel with Pork Skin Gelatin on Rheological Properties at Different Salt Concentrations
Food science of animal resources
2019 .01
알코올처리 각시가자미껍질 젤라틴의 물리적 특성에 미치는 첨가물의 영향
Applied Biological Chemistry
1996 .01
Monitoring of the Source of Gelatin in Dietary Supplement Capsules Sold on the Internet
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Physicochemical Properties of Gelatin from Jellyfish Rhopilema hispidum
Fisheries and Aquatic Sciences
2014 .01
Physicochemical Properties of Gelatin Extracted from Buffalo Hide Pretreated with Different Acids
한국축산식품학회지
2017 .01
숙시닐화에 의한 각시가자미껍질 젤라틴의 탄닌산과의 반응성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
에탄올처리 찰가자미류껍질 젤라틴의 물리적 특성에 대한 겔화조건의 영향
Applied Biological Chemistry
1995 .01
키토산/젤라틴 블랜드 폴리머의 물리적 및 열적 특성에 대한 연구
한국식품과학회지
2005 .02
알코올처리에 의한 찰가자미류껍질 젤라틴의 기능성 개선
Applied Biological Chemistry
1995 .01
돈피 젤라틴을 첨가한 유화형 소시지의 이화학적 특성 연구
한국식품영양과학회지
2016 .02
Processing Optimization of Gelatin from Rockfish Skin Based on Yield
Fisheries and Aquatic Sciences
2010 .01
Applications of Gelatin in Food and Biotechnology
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .09
찰가자미류 껍질로부터 젤라틴 제조를 위한 조건의 검토
Applied Biological Chemistry
1993 .01
Comparison between Bovine Hide and Pigskin Gelatins and Preparation of Gelatin Hydrolysates
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
겔화제 종류에 따른 젤리의 품질 특성
Food Science and Preservation
2020 .08
Interaction of Porcine Myofibrillar Proteins and Various Gelatins: Impacts on Gel Properties
Food science of animal resources
2019 .01
닭발 젤라틴 추출 조건의 최적화
한국식품과학회지
2002 .10
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