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Eicosapentaenoic Acid (EPA) 영양강화 알테미아 공급이 명태(Gadus chalcogrammus) 자어의 생존율, 성장, 지방산 조성, 항산화능 및 성장 관 련 호르몬에 미치는 영향
한국수산과학회지
2024 .12
Dietary Eicosapentaenoic acid (EPA) Requirement in Juvenile Rock Bream, Oplegnathus fasciatus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Valorization of refined sardine oil in canned Sardina pilchardus
Food Science and Preservation
2024 .08
국내산 백태 품종의 지방산 및 유리아미노산 조성
한국식품영양학회지
2024 .04
Sustainable omega-3 source: Microalgae EPA+DHA
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of fatty acids contents of Paroctoopus dofleini, Todardes pacificus and Loligo edulis by processing conditions
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
자연산과 양식산 동자개(Pseudobagrus fulvidraco)의 시기에 따른 영양성분 변화
한국수산과학회지
2016 .12
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
명태(Theragra chalcogramma) 자어의 지방산 조성에 따른 영양강화 로티퍼의 먹이효율
한국수산과학회지
2018 .10
Formation of 4PAHs in Meat Model System Containing Amino Acid and Fatty Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
방사무늬김(Pyropia yezoensis)의 가열조건 및 저장기간에 따른 영양소와 색소함량의 변화
한국수산과학회지
2018 .06
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
OPTIMIZATION OF CULTURE CONDITION FOR BIOMASS PRODUCTION OF SALINE Tetraselmis sp. WITH ENHANCING FATTY ACIDS CONCENTRATION
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Effect of Dietary Lipid Sources on Body Fatty Acid Composition of Chinese Longsnout Catfish Leiocassis longirostris Günther
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Concentration of ω-3 Fatty Acids Via Candida rugosa Lipase-catalyzed Esterification with Phytosterol And Fatty Acid from Anchovy Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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