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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Studies on the Distribution of Escherichia coli and Listeria monocytogenes in the shellfish at the Eastern coast, Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Development of a Fast Real Time PCR Protocol for Salmonella, Listeria monocytogenes, and enterohemorrhagic Escherichia coli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Inactivation trends of Bacillus cereus and Listeria monocytogenes grown in tryptic soy broth to the early stationary phase and subjected to ultraviolet irradiation
한국식품과학회지
2022 .12
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
Development of noble Biomarkers for Classification of Bacillus cereus group species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Characterization of Listeria phages for Control of Growth of Listeria monocytogenes in Milk
한국축산식품학회지
2017 .01
Antimicrobial Efficacy of Leuconostoc spp. Isolated from Indian Meat against Escherichia coli and Listeria monocytogenesin Spinach Leaves
Food science of animal resources
2019 .01
맥문동(Liriope platyphylla) 수확 후 처리 환경의 위생지표세균 및 병원성 미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
The Efficiency of Atmospheric Dielectric Barrier Discharge Plasma against Escherichia coli and Bacillus cereus on Dried Laver (Porphyra tenera)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
Comparison of Behaviors of Foodborne Pathogens (Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichia coli, and Salmonella Enteritidis) on the Surface of Peaches and Nectarines at Refrigerated/Room Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
어린잎채소 생산 농장의 위생지표세균과 병원성미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
겨울철 동남권 전통시장에서 판매되는 조개젓갈의 미생물학적 오염도 조사
수산해양교육연구
2025 .04
Simple Evaluation of Listeria monocytogenes Pathogenesis Using Caenorhabditis elegans Animal Model
Food science of animal resources
2019 .01
Inactivation of Salmonella Typhimurium, Escherichia coli O157:H7, and Listeria monocytogenes in Apple Puree by Combined Treatment with Mild Heat and High Hydrostatic Pressure
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microbial Safety Evaluation of Enzyme Foods in Korea : Occurrence of Mycotoxins and Detection Levels of Bacillus cereus and Escherichia coil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
고추와 고추 재배 토양의 미생물 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
증균배지에서의 Listeria Interspecies의 경쟁생육 비교
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Bacillus cereus가 선택적으로 제거된 볏짚유래 스타터를 이용한 청국장의 제조 및 품질특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Quantitative Microbial Risk Assessment of Listeria monocytogenes in Rice Balls
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
장수지역 전통된장의 미생물 군집 및 바실러스 세레우스 길항 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
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