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Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Changes in Microbial Community during Kimchi Fermentation Process by Carbon Dioxide Treatment
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Microbial Niches in Raw Ingredients Determine Microbial Community Assembly during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
Immune Modulation Effects of Lactobacillus Isolated from Kimchi and Its Possible Mechanisms
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Dynamics of Bacterial and Viral Communities during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Optimization of a Fermentation Process to Improve Microbial Production of Heme
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
Biological Control of Root-Knot Nematodes by Organic Acid-Producing Lactobacillus brevis WiKim0069 Isolated from Kimchi
The Plant Pathology Journal
2019 .12
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
Comparative Genomics on of Lactobacillus plantarum from Pigs and Kimchi with Antimicrobial Activities
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Melanin Synthesis Inhibition Effect of Fermented Adlay Bran by Lactobacillus brevis
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Metabolomics Based Interpretation of Microbial Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Isolation of Lactobacillus brevis SCML 432 Having Antioxidant Activity and Medium Optimization for Improving Biomass by Response Surface Methodology
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Source Tracking and Succession of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Effects of Temperature on Bacterial Communities, Metabolites, and Flavoring Compounds during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Occurrence and Inhibition of White Colony-forming Yeast in Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Antimicrobial Activity Test with Lactobacillus plantarum Derived from Kimchi and Pig Feces
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
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