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[P6-31] Conversion of Isoflavone Glucosides to Aglycones in Soymilk during Fermentation by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P6-23] Enrichment of Bioactive Isoflavones and Reduction of Oligosaccharides in Soymilk Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
The Lactic Acid Bacteria in Connection with the Fermentation of vegetables
한국식품과학회지
1970 .06
Profiles of Isoflavone and Fatty Acids in Soymilk Fermented with Lactobacilli, Bifidobacteria, or Streptococci
Food Science and Biotechnology
2009 .04
Modeling Growth Kinetics of Lactic Acid Bacteria for Food Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Effects of a Soaking-Fermentation-Drying Process on the Isoflavone and γ-Aminobutyric acid Contents of Soybean
Food Science and Biotechnology
2007 .02
Germination Effect of Soybean on Its Contents of Isoflavones and Oligosaccharides
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Identification and Fermentation Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from the Fermentation Broth of Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of Different Commercial Oligosaccharides on the Fermentation Properties in Kefir during Fermentation
한국축산식품학회지
2013 .01
Debittering Effect of Lactic Acid Fermentation on the Partial Hydrolysate of Soymilk
Food Science and Biotechnology
1992 .06
[P8-315] Characteristics of Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermentation Vegetable Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
발아콩을 이용한 콩우유의 isoflavone 향상 및 품질 특성 개선
한국식품과학회지
2005 .06
[P5-44] Characteristics of Soy-Yoghurt Products Prepared from the Combination of Soymilk and Black Bean Milk by Lactic Acid Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Characteristics of Bacteriophages for Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
콩의 발아 중 이소플라본과 올리고당의 변화
한국식품과학회지
2004 .04
산 가수분해시 가열방법과 시간 및 추출조건에 따른 대두가공 부산물의 이소플라본 함량 변화
한국식품영양과학회지
2006 .12
Fermentation Characteristics and Antioxidant Activities in the Produced Black Soymilk by Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P10-159] Fermentation of Soymilk Prepared with Green Tea Water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
복합 생균제제 유산균에 의한 콩-분말 두유 발효에 따른 유효성분 및 생리활성 변화
Food Science and Preservation
2020 .10
김치의 위생학적 우수성
한국식품위생안전성학회지
2008 .01
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