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Quality characteristics of bread produced from wheat and Laver powder
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2014 .07
국산밀 제분부산물을 첨가한 고식이섬유빵의 품질 특성
Applied Biological Chemistry
2003 .01
Prediction of Bread-Making Properties Using Intrinsic Wheat Quality Characteristics
Food Science and Biotechnology
2001 .08
Effect of Partial Replacement of Wheat Flour with High Quality Cassava Flour on the Chemical Composition, Antioxidant Activity, Sensory Quality, and Microbial Quality of Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
Effects of Humic Liquid Fertilizer on Six Genotype of Bread Wheat in the End of Drought Conditions
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
식빵제조를 위한 국산 및 수입 밀가루의 적성에 대하 연구
Food Science and Preservation
2008 .12
Quality Characterization of Rice Bread added with Collagen
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Substituting Normal and Waxy-Type Whole Wheat Flour on Dough and Baking Properties
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .09
Effects of the Addition of Ecklonia cava Powder on the Selected Physicochemical and Sensory Quality of White Pan Bread
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
Quality Characteristics of Pan Breads Using Sourdough of Potato and Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
키토산 첨가에 따른 식빵의 품질 변화
한국식품과학회지
2002 .06
아미노산 組成으로 본 國産小麥의 製빵特性
한국식품과학회지
1980 .09
Quality Characteristics of Steamed bread added with barley and its physiological properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
시판 국내산 및 수입산 밀가루 특성과 가공적성 평가
Food Science and Preservation
2008 .10
[P2-60] Application of Alkaline Phytase(DS11) on the Preparation of Whole Wheat Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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