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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Plums Fermented with Lactobacillus sp. as Probiotic Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Probiotics의 산업적 개발 및 소비 동향
축산식품과학과 산업
2013 .01
How to Develop a New Functional Probiotic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
[P-25] Evaluation of Probiotic on Water Quality
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2011 .06
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Probiotics의 기술 및 시장 동향
식품기술
2004 .01
Comparison of the Effects of Blending and Juicing on the Phytochemicals Contents and Antioxidant Capacity of Typical Korean Kernel Fruit Juices
Preventive Nutrition and Food Science
2014 .06
[S8-4] US Potatoes and the Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
채소 모재료의 종류, 수확시기별, 부위별 혼합비율, 저장조건 및 생산회사에 따른 녹즙의 ${NO_3}^-$ 함량차이
한국유기농업학회지
1998 .01
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Probiotic Functional Dairy Foods and Health Claims : an Overview
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
New Perspectives on Cholesterol Reducing Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Development of Anti-Allergic Food Using Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Bifidobacterium with Improved Probiotic Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
전처리 방법이 유산균수 측정에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
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