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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Regulation of Infant Formula in the US
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Zearalenone Analysis Method in Infant Foods Using HPLC-FID
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
HwBKP 수초지의 기상 그라프트 처리조건에 따른 Grafted Fatty Acid 함량 변화
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .04
GC-FID를 이용한 농산물 중 훈증제 Ethyl formate의 공정분석법 개발
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .04
Fat Content and Their Fatty Acid Composition in Korean Human Milk
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Establishment of Vitamin B12 Analysis in Infant Cereal Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Change in Size and Fatty Acid Composition according to the Growth Duration of Mealworm
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Validation of a Gas Chromatographic Method for Determining Docosahexaenoic Acid in Infant Formula
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
옥수수 색소 2호 품종의 일반성분, 유리당, 지방산 및 안토시아닌 색소의 함량
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
쏘팔메토(Saw Palmetto) 열매 추출물의 이화학적인 특성 연구
한국식품영양학회지
2023 .06
Evaluation of fatty acid composition in a prime core set of Korean rice germplasms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Genome-wide association study for fatty acid composition of breast meat in F2 crossbred chicken population
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2022 .11
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
잣기름을 활용한 혼합유의 지방산 분석
농업생명환경연구
2021 .10
Effect of Growth on Fatty Acid Composition of Total Intramuscular Lipid and Phospholipids in Ira Rabbits
한국축산식품학회지
2015 .01
Variance component QTL analysis for fatty acid composition in breast and thigh meats in Korean native chicken
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2015 .11
산지별 홍화씨의 화학적 성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Body Fatty and Amino Acid Composition of a Native Bumblebee, Bombus ignitus Relative to B. terrestris of Foreign Origin in Korea
Journal of Apiculture
2017 .06
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