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Study on the sodium content distribution of processed foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Cost-Benefit Analysis of Sodium-Reduction in B2B Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Size-exclusion Chromatography를 활용한 가공식품 중 폴리아크릴산나트륨 분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
전통발효식품의 나트륨 저감화
식품과학과 산업
2016 .06
Analysis of Calcium Carboxymethyl Cellulose and Sodium Carboxymethyl Starch in Food and Health Function Food Using Liquid Chromatography Equipped with Refractive Index Detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Simultaneous determination of four azo-dyes by high-performance liquid chromatography-diode array detection and thin layer chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
나트륨 고섭취자의 특성 및 섭취 영향 요인에 대한 분석
한국식품영양학회지
2018 .01
A Study on Establishment and Application of Sodium Reference Value for Selecting Restaurants Using Less Sodium in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
국내외 나트륨 저감 기술 동향
식품과학과 산업
2016 .06
Determination of Formaldehyde in Beverage by Liquid-Liquid Extraction High-Performance Liquid Chromatography with Diode-Array Detection (LLE-HPLC-DAD)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Menu Plan for Low Sodium Diet and Effect of Low Sodium Dietary Intervention
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Determination of ergot alkaloids in foods using liquid chromatography–tandem mass spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of Caffeine in Foods Using High-performance liquid chromatography (HPLC)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Dietary Sugar and Sodium Intake among Korean Population (KNHANES, 2017-2019)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Analysis of fructooligosaccharides by high performance liquid chromatography with refractive index detector
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국민건강영양조사를 활용한 나트륨 섭취량과 열량 대비 나트륨 섭취량에 대한 코호트 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
Comprehensive Plan to Reduce Sodium and Sugar Intake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Sodium Reduction Education and Effectiveness Evaluation for Designation of Low-Sodium Menu Restaurants in Daegu
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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