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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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HepG2 cell-based Antioxidant Activity of Burdock Root Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Change of Proximate Composition, Antioxidant Activity, and Ginsenoside Content of White Ginseng with Different Roasting Conditions
한국약용작물학회지
2022 .02
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
볶음 처리한 우엉과 돼지감자의 영양성분 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2016 .12
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Antioxidant compounds and activities of burdock and lotus root with heat treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Roasting on Functional Components and Antioxidant Properties of Angelica gigas NAKAI
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
매질(matrix)에 따른 지방산화 및 산화방지능 메커니즘
식품과학과 산업
2018 .06
덖음 및 유념 횟수를 달리한 도라지 잎차의 품질 조사
한국식품영양학회지
2020 .01
Antioxidant Components and Antioxidant Activities of Four Different Rose Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Component Changes in Garlic Stems by Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteritics of Green Kernal Black Bean with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Impact of heat processing on antioxidant capacity of root vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Physiological Activities of Burdock Ethanol Extracts with Different Treatment Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Quality characteristics, antioxidant activity and quercetin contents of the onion (Allium cepa L.) peels according to heat treatment methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of the Antioxidant Activities in Blended Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant Constituents and Antioxidant Activities of Eighteen Korean Tomato Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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