개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Genetic Analyses of Bolting Time in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Simulating Development and Growth in Radish (Raphanus sativus L.): An Integrative Process-based Model
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Analysis of Sugars Content by Genotypes in 82 Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Seasonal variation in anti-obesity effects of Radish ( Raphanus sativus) Greens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Analysis of Diversity and Microbiota Composition on Radish (Raphanus sativus L.) Cultivated in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
무(Raphanus sativus L.)의 F₁과 양친계통의 수용성 당 및 글루코시놀레이트 함량 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Mapping of QTLs Controlling Morphological Traits in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Isolation and Identification of Anti-inflammatory Compounds from Radish Sprouts (Raphanus sativus L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Watermelon Radish (Raphanus sativus L.) Teas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes in Glucosinolate Composition and Concentration in Different Growth Stages and Seasons in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
A Simple and Efficient Transformation for Radish (Raphanus sativus L.) Plants using Agrobacterium tumefaciens
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Hepatoprotective Effects of Radish (Raphanus Sativus L.) through Antioxidant Mechanisms on Acetaminophen-Induced Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Construction of Integrated Linkage Map of Radish (Raphanus sativus L.) and Analysis of Genetic Diversity Using InDel Markers
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
제주도의 농경지 토양유형별 월동무(Raphanus sativus var. hortensis)의 생육 및 생리적 반응
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effects of Temperature on Flavor Characteristics and Descriptive Sensory Analysis of Altari Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
The Effect of Raphanus sativus on Expression of Adhesion Molecules in Human Aortic Endothelial Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genetic and Physiological Analyses of Root Cracking in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inhibitory Effects of Fermented Black Radish (Raphanus sativus L. var niger) on Antioxidant and Lipid Accumulation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
주야간 재배온도의 차이에 따른 무(Raphanus sativus var. hortensis)의 광합성, 생장 및 생산성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
0