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이용수
Abstract
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
References
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증점제로서의 곡류 가루 특성 연구
한국식품과학회지
2018 .12
Effect of NaCl Addition on Rheological Behaviors of Commercial Gum-Based Food Thickener Used for Dysphagia Diets
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
Effect of pH on Rheological Properties of Dysphagia-Oriented Thickened Water
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
Setting Time-Dependent Characterization of Agglomerated Gum Mixtures as Food Thickener for Dysphagic Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparison of Rheological and Tribological Properties of Cold Thickened Beverages for Dysphagia Management
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .12
돼지감자 분말을 첨가하여 제조한 현미죽의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2022 .04
돼지감자 분말 첨가 묵의 생리활성성분 분석 및 품질평가
한국식품영양학회지
2015 .08
Rheological Properties of Thickened Fruit Juices Prepared with Agglomerated Food Thickeners Prepared by Fluidized Bed Granulator Under Different Binder Types
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
감자가루 분산액의 유변학적 및 페이스팅 특성 분석
한국식품영양과학회지
2015 .09
Effect of thickening agents on the instant rice porridge for silver food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
건조 방법과 제분 방법에 따른 마(Dioscorea batatas)의 가공적성 연구
산업식품공학
2016 .01
쌀가루, 호화쌀가루의 물리화학적 특성에 미치는 분리대두단백, 호화옥수수가루의 대체와 겔란검, GDL 첨가의 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Antidiabetic Effects of Yam (Dioscorea japonica Thunb Extract) and Yam Seed
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
연근 분말을 첨가하여 제조한 수프의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2024 .10
Survey of root-knot nematodes on yam grown fields in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
매작과의 품질향상을 위한 당근가루 첨가효과 연구
한국식품과학회지
2017 .12
한국, 중국, 일본 시판 천연발효 쌀식초의 이화학적 품질 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
돼지감자 추출물을 첨가하여 제조한 젤리의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2022 .05
국내 시판 조리가공식품의 단백질, 식이섬유 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
시판 알파미분의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2024 .08
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