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DISCUSSION
REFERENCE
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antihypertensive effect of Ganjang (traditional Korean soy sauce) on Sprague-Dawley Rats
Nutrition Research and Practice
2017 .10
지역별 재래식 간장과 시판 개량식 간장의 품질특성 분석
한국식품조리과학회지
2017 .01
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Metabolic Features of Ganjang (a Korean Traditional Soy Sauce) Fermentation Revealed by Genome-centered Metatranscriptomics
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Metagenome and Metatranscriptome Analysis Reveal the Key Microbes and Metabolic Features during Fermentation of Ganjang, Korean Traditional Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Chemical Characterization of Oligosaccharides in Fermented Soybean Paste, Doenjang and Soy sauce, Ganjang
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Analysis of amino acids and nucleotides in Ganjang made of anchovy by-products
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
반응표면 분석법에 의한 흑마늘 추출물이 첨가된 간장의 제조 조건 설정
한국식품조리과학회지
2016 .01
간장 및 이를 활용한 식품의 레불린산 분석방법 검증 및 모니터링
분석과학
2017 .10
Flavoring Properties of Bacterial and Yeast Strains Isolated from Korean Fermented Soybean Foods (Doenjang and Ganjang)
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
전통장류에 대한 일부 초등학생 대상 영양교육의 효과
한국식품조리과학회지
2015 .01
Isolation and Characterization of the Fungi Strains that have High Activity of Enzyme for Taste Enhancement of Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2021 .08
Anti-Inflammatory Effect of Korean Soybean Sauce (Ganjang) on Mice with Induced Colitis
Journal of Microbiology and Biotechnology
2024 .07
흑마늘 추출액의 첨가 농도에 따른 간장의 품질특성 및 항산화 활성
한국식품조리과학회지
2016 .01
Properties of a Bacteriocin Produced by Bacillus subtilis EMD4 Isolated from Ganjang (Soy Sauce)
Journal of Microbiology and Biotechnology
2015 .01
건조 우엉 첨가 간장의 품질 및 항산화 특성
동아시아식생활학회지
2021 .06
Identification of Bacteria Responsible for Producing Biogenic Amines during Ganjang Fermentation through a Metagenomic and Metatranscriptomic Approach
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Analysis of volatile compounds in soy sauce using solid-phase microextraction arrow
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
조리방법이 간장 내 에틸카바메이트 함량에 미치는 영향
한국식품조리과학회지
2017 .01
Characterization of Zygosaccharomyces rouxii Isolated from Fermented Food at Soy Sauce
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
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