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생강 노지재배 시 초기 투명비닐 피복이 생육 및 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
생강 비가림하우스 재배 시 재식거리에 따른 생육 및 수량 특성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
The Effects of Mulching on the Growth and Soil Temperature during Cultivation of Ginger (Zingiber officinale Rosc.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2023 .05
Investigation of Flowering Characteristic and Pollen Viability in Ginger (Zingiber officinale Rosc.)
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
생강 노지재배 시 차광 기간에 따른 환경변화 및 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
비종 및 시비 방법에 따른 노지 생강 양분이용효율 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
고압효소처리에 의한 생강의 다당류와 기능성분 수용화
산업식품공학
2018 .01
생강의 도입 연차별 생육 및 수량특성 구명
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Anti-Oxidative Stress Activities of Zingiber officinale (ginger) extract in PC12 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Useful Bio-Activities of Ginger (Zingiber officinale) Depending on Heat Treated Aging Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activities of Aged Black Ginger (Zingiber officinale) by Hot-Air and Freeze Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-inflammatory activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) prepared by enzyme treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antidiabetic and Blood Flow Improvement Effects of Ginger (Zingiber officinale) Root, Leaf and Stream Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Effect and Nutritional Characteristics of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Leaf Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
생강(Zingiber officinale Roscoe) 뿌리, 줄기, 잎의 라디칼 소거 활성을 통한 산화스트레스 억제 효과
한국식품영양과학회지
2021 .02
Multi-platform Metabolomics for Origin Discrimination of Ginger (Zingiber officinale) Rhizom
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Ginger (Zingiber officinale) Leaf using Response Surface method and its of Immunomodulating activity Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Optimization of Extraction Conditions for 6-Shogaol from Ginger (Zingiber officinale Roscoe)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative Analysis of Cultivation Region of Zingiber officinale Using a LC-MS-Based Metabolomics
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) slicesaccording to temperature and duration of hot water treatment
Food Science and Preservation
2021 .10
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