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Comparison of fatty acids in Korean and Chinese red pepper (Capsicum annum L.) seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Fatty Acids in Raw and Roasted Red Pepper (Capsicum annum L.) Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Passion Fruits with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of Irradiation Parameters on Electron Spin Resonance Signals in E-Beam Irradiated Red Pepper Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physical Detection Characteristics and Quality Properties of Gamma-ray and Electron-beam Irradiated Apple Mango with Irradiation Doses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Breeding Phytophthora and Bacterial Wilt Resistant F₁ Hybrids of Pepper (Capsicum annum.) for Rootstocks
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Inductively Coupled Plasma and X-Ray Fluorescence-Based Analysis Approach for Discriminating Korean and Chinese Red Pepper (Capsicum annuum L.) Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
원산지별 건고추 분말의 미생물학적 및 이화학적 품질특성에 대한 electron beam 조사처리의 효과
한국식품과학회지
2015 .02
Analysis of Antioxidant Activity, Total Phenol Content, and Red Pigment Content in Pericarp of Red Paprika (Capsicum annuum L.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Enzyme Metabolism and Protein Expression of Capsicum annum ‘Bugwang’ Subjected to Salinity Stress and Silicon Nutrition
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
저선량 감마선 반복조사의 육류와 생선 중 미생물 저감효과
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Diurnal Variation Characteristics of Transpiration in Red Pepper(Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
식품 살균을 위한 X선 조사 기술의 활용 및 전망
식품과학과 산업
2020 .09
Mutation Breeding Using Gamma Irradiation in the Development of Ornamental Plants: A Review
화훼연구
2020 .01
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Effects of Low-dose X-ray Irradiation on Antioxidant Activity of Imported-Navel Oranges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Heat stress and dietary Capsicum annuum (hot pepper) supplementation of poultry diets
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2024 .11
고추연구소에서 육성한 지역 재래종 고추의 품종특성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
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