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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bioactive compositions and antioxidant activity of vinegar brewed from Monascus-fermented soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
Anti-diabectic Effects of Monascus-Fermented Ginger Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant effects and tyrosinase and elastase inhibitory activities of mountain ginseng adventitious roots extracts at different ethanol concentrations
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .09
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Improving Effect of Fermented Germinated Soybean Extract Powder on Skin Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effect of Fermentation on the Antioxidant Activity of Rice Bran by Monascus pilosus KCCM60084
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
구증구포 처리 대두 추출물의 항산화 활성 및 Angiotensin-Ⅰ Converting Enzyme 저해 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Distribution of Molecular Weights of Total Nitrogen from Water extracts of commercial Korean Fermented Soybean Paste (Doenjang) and it’s Angiotensin I Converting enzyme (ACE) inhibitory activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
Effect of black soybean leaf ethanol extract on plasma lipid profiles and antioxidant capacity in subjects with overweight or obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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