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단백질과 지방첨가가 약주의 품질특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2015 .06
Effect of Fermentation Temperature on the Quality Characteristics of Yakju with S. cerevisiae Y297
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
약주 제조를 위한 저온 적응성 효모의 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
전처리를 달리한 연잎을 이용한 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2016 .04
저온 적응성 효모와 발효온도에 따른 약주의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .10
도정도를 달리한 쌀누룩이 약주의 품질 변화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .06
Quality Characteristics of Marigold added Korean Traditional Wines (Yakju) by Heat Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
돼지감자(Helianthus tuberosus L.)의 첨가량과 증자처리에 따른 약주 발효 특성
Food Science and Preservation
2023 .02
Physiochemical Properties of Yakju (Korean Rice Wine), Supplemented with Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Group Ideal for Korean Rice Wine (Yakju) using Euclidean Distance Ideal Point Modeling
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics by Fermentation and Aging of Nonglutinous and Glutinous Rice Yakju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Bioactive Compounds and Antioxidant Activities of MBA-added Korean Traditional Wines (Yakju) by Pretreatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characteristics of Dry Type Yakju Fermented with Yeast Strains Isolated from Korean Traditional Starter ‘Nuruk’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inulin 분해효모 Wickerhamomyces anomalus JS01과 Saccharomyces cerevisiae KMBL7001의 혼합발효에 의한 돼지감자(Helianthus tuberosus L.)를 첨가한 약주의 발효 특성
Food Science and Preservation
2022 .08
약주의 향미 평가항목 개발 연구
산업식품공학
2021 .11
유산균 발효 새싹인삼 첨가 약주의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .04
Soybean Sprouts: A Review of Nutrient Composition, Health Benefits and Genetic Variation
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
누룩 전처리에 따른 약주의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .12
시판 효모의 종류를 달리한 약주의 품질특성
Food Science and Preservation
2018 .10
클로렐라 처리에 의한 유기농 콩나물 생육촉진 및 항산화 능력 증진효과
한국유기농업학회지
2015 .01
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