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이용수
Abstract
서론
인용문헌
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Physicochemical Properties and Biological Activities of Red Beet (Beta vulgaris L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Nutritional Components of Beets from Three Different Beta vulgaris L. Cultivars in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Red Beet (Beta vulgaris L.) Powder on Quality Characteristics of Yogurt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genetic Diversity Analysis of Beet (Beta vulgaris L.) Genetic Resources
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
남해지역에서의 단수수 및 사탕무의 재배 가능성 검토
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
벌꿀의 잔류 DNA에서 사탕수수 또는 사탕무 고유 유전자 검출을 위한 표준 유전자 검사법
Journal of Apiculture
2021 .09
Quantification and Composition of Betacyanins in Red Beet Root (Beta vulgaris L.) Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Prevention of Browning Reaction on Red Beet ( Beta vulgaris) Juice Using Ascorbic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 재배 비트의 품종별 영양성분 비교
한국식품영양과학회지
2020 .09
사탕수수 설탕 및 사양꿀에서 사탕수수 (Saccharum officinarum) 고유 유전자의 검출
Journal of Apiculture
2018 .09
Analysis of Growth and Nutrient Contents with Different Salt Treatment Levels of Red Beet (Beta vulgaris L.) Grown in Reclaimed Land
한국원예학회 학술발표요지
2021 .05
Chemical analysis of Korean natural honeys and sugar fed honeys
한국양봉학회 학술대회 자료집
2016 .10
Specific marker for beet sugar syrup (SMB) for the detection of honey adulteration using a liquid chromatography-tandem mass spectrometry (LC-MS/MS)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Spray Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Microencapsulation of Betalains Obtained from Red Beet Root (Beta vulgaris L.) by Freeze Drying Using Different Encapsulating Agents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
An analysis of chemical ingredients of natural honeys and sugar fed honeys collected in Korea
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Effect of Laccase and Zinc Cation (Zn2+) on Steady and Dynamic Shear Rheological Properties of Sugar Beet Pectin Gels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory effects of red beet extract by steaming time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
천연꿀과 사양꿀의 성분 분석
한국식품영양학회지
2017 .02
레드비트 품종별 종자 발아 및 유묘 생육에 미치는 온도의 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
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