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QTL Mapping for Gummy Stem Blight Resistance in Watermelon (Citrullus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Identification and Validation of a Major QTL for Gummy Stem Blight (GSB) Resistance in Watermelon
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
수박 덩굴마름병 저항성 자원 선발을 위한 대량 접종 방법
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
수박 덩굴마름병 연관 SNP 마커의 활용성 검정
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Screening of melon genotypes identifies gummy stem blight resistance associated with Gsb1 resistant loci
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Progress of Researches on Fire Blight Resistance in Pear and Our Future Plan
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Inheritance Analysis and Marker Development of White Rust Resistance in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Studies on Dissipation Pattern for 14 Pesticides in/on Korean Melon
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2016 .10
Development of manuals for on-site management against fire blight disease in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development of Molecular Markers Associated with Bacterial Spot Resistance in Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Situation of fire blight outbreak in fruits from 2015 to 2018
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Development of Molecular Markers for Systematic Molecular Breeding Program in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Screening for Potential Antibacterial Agents from Soil Microorganisms against Fire Blight Caused by Erwinia amylovora
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2022 .11
수박에서 덩굴마름병 감수성 및 저항성 양친에 대한 차세대 염기서열 재분석으로 탐색된 SNP 기반 HRM 분자표지 개발
한국육종학회지
2018 .01
Impact of transgenic AFPCHI (Cucumis melo L. Silver Light) fungal resistance melon on soil microbial communities and enzyme activities
Journal of Plant Biotechnology
2017 .06
분자마커를 이용한 멜론 유전자원의 복합 병 저항성 및 원예형질 검정
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Current status of Walnut blight in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Evaluation of Gummy Stem Blight Resistance and Selection for Development of Inbred Line in Wild Watermelon (Citrullus spp.)
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Quality Characteristics of Bitter Melon (Momordica charantia L.) Fruit, Leaf and Stem
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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