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이용수
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Comparison of in vitro Digestion Rate between TAG-Typed Algae Oil and DAG-Rich Algae Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Effects of Blending Oil and Antioxidants to Prevent Rancidity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2018 .12
pH-Stat Digestion Model에서 카카오 추출물이 Oil과 Emulsion의 가수분해에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2016 .04
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
식물 정유 clove oil 및 pine oil의 잡초방제 효과와 성분분석
Weed&Turfgrass Science
2021 .03
Effects of Caffeic Acid Phenethyl Ester on the Stabilities of Oil-in-Water Emulsions of Stripped Soybean Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Acetylcholinesterase Inhibition, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of DHA Rich Oil-in-Water Emulsion Added with Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
In vivo Digestibility and DHA Concentration in Brain of Mice Fed Algae Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Global Edible Oil Market Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Inclusion of Dietary Palm Oil and Soy Oil on Growth Performance and Nutrition Digestibility in Broiler Chickens
한국가금학회지
2020 .09
Effect of perilla oil and fish oil in colonic inflammation using high-fat diet induced mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
차나무 추출물 함유 유기농업자재 중 주성분 정량분석법 확립
농약과학회지
2020 .12
팜기름의 특성 및 식품산업에의 이용
식품과학과 산업
2017 .09
Extending the Storage Periods of Zanthoxylum schinifolium Seed Oil using Sodium Bicarbonate and Ascorbic Acid
한국약용작물학회지
2020 .12
중쇄지방산 강화 디아실글리세롤(MCE-DAG)이 간세포 내 콜레스테롤 흡수 및 합성 기전에 미치는 영향
한국식품과학회지
2019 .06
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