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Synergistic Neuroprotective Effect of Schisandra chinensis and Ribes fasciculatum on Neuronal Cell Death and Scopolamine-Induced Cognitive Impairment in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
오미자칠해목 추출물의 과산화수소로 유발된 PC12뇌세포 사멸과 스코폴라민으로 유발된 렛드 동물모델에 대한 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Neuroprotective Effect of Ribes fasciculatum Extract on Hydrogen Peroxide-induced Neuroblastic Cell Line
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Schisandra chinensis Extract Lowers Lymphatic Absorption of Cholesterol and Fat in Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
기억력 손상 마우스에서 흑미 호분층 추출물의 인지능력 개선 효과
한국약용작물학회지
2021 .10
Perilla frutescens Extract Improve Scopolamine-induced Learning and Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Protective Effects of Fermented Hydroponic-Cultured Ginseng Extracts Against Scopolamine-Induced Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Measurement of physiological activity of Schisandra chinensis essential oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Contents of Marker Compounds and Growth Characteristics in Schisandra chinensis Fruit with Different Environments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
과산화수소로 유도된 SH-SY5Y 신경세포 사멸에 대한오미자․칠해목 추출혼합물의 보호효과
한국식품영양학회지
2018 .01
Neuroprotective and Cognition-Enhancing Effects of Glyceollins-Enriched Meju against Scopolamine-Induced Memory Impairment in C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effects of Galla Rhois Ethanol Extract on Memory Impairment in Scopolamine-Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Increased Effect on Antioxidant Activity and Quality Characteristics of Schisandra chinensis by the seed grinding
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of water extract Phellinus linteus-discard Schisandra chinensis solid fermented extracts in an Animal Model of Dexamethasone-Induced Muscle Loss
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Development of SSR Marker from Schisandra chinensis Using Next Generation Sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effects of fermented F3570 on Scopolamine-Induced Memory Deficits in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Optimization of Extraction Conditions for Functional Ingredients from Schisandra chinensis fruit Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Natural dental gum using Schisandra chinensis: application of sustainable and zero-waste food materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Probiotic Lactococcus Lactis Strains on Memory Impairment in Scopolamine-Induced Mouse Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
High Capsaicin-Containing Kochujang Alleviates Memory Impairment through the Gut-Brain Axis in Rats with Scopolamine-Induced Amnesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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