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Immunomodulating Activity of the Extracts of Cheonggukjangs Fermented with Bacillus subtilis (SRCM 101336) or Bacillus amyloliquefaciens (SCGB-1) in In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacillus amyloliquefaciens SCGB 1 발효 청국장 추출물에 의한 항염증 활성 및 염증성 질환 억제 효과
한국식품영양과학회지
2020 .07
Potential probiotic strain Bacillus amyloliquefaciens SCGB1 ameliorates inflammation in DSS-induced colitis mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Evaluation of Antithrombotic and Antioxidant Activities of Fermented Mixed Grains by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Bacillus amyloliquefaciens로부터 생산된 protease 특성 및 α-glucosidase 저해활성
Food Science and Preservation
2015 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB 320 having Biogenic Amine Non-Producing and Potential Probiotic Activity Isolated from Deonjang, a Korean Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Investigating the in vitro and in vivo anti-inflammatory properties of fucoidan extracted from fermented sargassum fusiforme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Antioxidant and Anti-cholesterol Activity of Gryllus bimaculauts Fermented by Bacillus amyloliquefaciens
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory and anti-osteoarthritis effects of KIOM-2301 Extracts in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Characterization of Bacillus subtilis SCGB634 containing Potential Probiotic Properties and Antimicrobial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
In Vitro and In Vivo Anti-inflammatory Activity of Traditional Doenjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Bacillus amyloliquefaciens GR4-5 균주의 토양 내 정량 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
Bacillus amyloliquefaciens ISP-5 균주의 배지 최적화 및 상추를 이용한 식물 생장 촉진 평가
Journal of Plant Biotechnology
2022 .12
Acute Oral and Dermal Toxicity / Pathogenicity Studies of NOFUNGSTM in SD Rats
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Medium Optimization for the Cell Growth of Bacillus amyloliquefaciens NY12-2 Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Isolation and Characterization of Biogenic Amines Non-producing Bacillus subtilis SCGB159 having Antibacterial Activity against Foodborne Pathogenic Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Survivability Analysis of Bacillus amyloliquefaciens KL87 Strain in Organic Synthetic Pesticides Mixture
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Suppressive Effect of Bacillus amyloliquefaciens KL87 on Alternaria Blight of Ginseng
한국토양비료학회지
2018 .11
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
콩 발효 식품(청국장, 물두시, 낫또)의 특성, In Vitro 항돌연변이 및 항암 효과
한국식품영양과학회지
2017 .10
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