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Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Oryza sativa L. Extract Fermented with Lactobacillus plantarum
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Evaluation of Antioxidant Activity in Bioconversion Specimens Using Black Rice and Blueberry Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
Antioxidant Effects of Water and Ethanol Extracts from Lactobacillus plantarum-Fermented Oriental Medicine Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-oxidative and Anti-inflammatory Effects of Ethanol Extracts of Fermented Lotus Root
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
효소 처리에 의한 흑미 호분 추출물의 산화방지와 항염증 활성 증진
한국식품과학회지
2018 .10
Antioxidant Activity of Sargassum fulvellum and Fermentation by Lactobacillus plantarum and Lactobacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Effect of Aged Black Garlic Extracts Does Not Positively Correlate with Their Anti-inflammatory Effects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Fermented Fertilizer using Lactobacillus brevis Treatments on Growth Character and Antioxidant Activity of Angelica acutiloba Nakai
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activity of Wild-Plants Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
흑미 수확시기에 따른 이화학적 특성 및 항산화 활성 변화
한국식품영양과학회지
2015 .11
Effect of Extracting conditions on Antioxidant and Anti-Inflammatory of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
건식발효를 이용한 유산균 더치 커피의 항염증 효과
산업식품공학
2018 .01
Anti-inflammatory Effect of Caryopteris incana Fermented Ethanol Extracts by Lactobacillus Plantarum on Induced to LPS with Raw 264.7 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
삼채(Allium hookeri) 뿌리 추출물의 항산화 및 항염증 특성
Food Science and Preservation
2015 .12
RAW 264.7 대식세포와 염증유도 동물모델에서 산겨릅나무 추출물의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2017 .01
Antioxidant and anti-Inflammatory effects of Solanum melongena L. (Eggplant) peel extract fermented with Lactobacillus Plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Anti-Obesity, Anti-Obesogenic, and Anti-Muscle Atrophy Activities of Black Rice, Black Rice Bran, and Milled Black Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant and anti-inflammatory activities of Lathyrus japonicus ethanol extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
국내 유색미 품종의 항산화 성분 및 활성 비교
한국식품영양과학회지
2023 .07
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