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A Characterization Study of Fermented Wild Ginseng Cell Culture Roots powder
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Metabolites Profiling and Enzyme Activity in Cultured Wild Ginseng Roots by Different Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Development of Bio-Active Material and Evaluation of the Effectiveness of Wild Ginseng Adventitious Roots using Fermentation Techniques
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Development of Emulsion and Evaluation of the Effectiveness of Wild Ginseng Adventitious Roots Using Fermentation Techniques
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Metabolites Profiling and Analysis of Functional Compounds in Cultured Wild Ginseng Roots by Fermentation Microorganisms
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Change in the Ginsenoside Contents of Fermented Ginseng Culture Roots According to the Type of Strain
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comparison of Morphological Characteristics of Ginseng by Cultivated Area and Adventitious Roots Culture of Wild Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
The Improvement of Ginsenoside Rg5 Accumulation in Wild Ginseng Adventitious Roots by Fermentation Process
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Preparation of Nano-Emulsion Containing Fermented Cultured Wild Ginseng Extract for Enhanced Stability
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Effect of Precursor Treatment on the Production of Ginsenoside in Adventitious Roots Culture of Wild Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer).
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Antioxidants Effects and Enzyme Inhibitory Activities of Mountain Ginseng Adventitious Roots Extracts by Ethanol Concentration
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
The β-Glucosidase Activity of Microorganisms Isolated and Identified from Fermented Foods for Enhancement of Ginsenosides in Cultured Wild Ginseng Roots
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
산삼 부정배양근의 진세노사이드 함량 증진과 성분 변환
한국약용작물학회지
2020 .12
추출기법에 따른 흰점박이 꽃무지 유충의 유리아미노산 및 지방산 특성
산업식품공학
2021 .11
Ginsenosides Conversion and Anti-oxidant Activities in Puffed Cultured Roots of Mountain Ginseng
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
2015년 식품영양성분 DB 구축을 위한 함량 분석 : 지방산(Fatty Acid)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
지방산을 배합한 염화지방산에 의한 종이의 소수화 특성 연구
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
초임계 유체로 추출된 산삼 부정 배양근 오일의 효모균 처리에 의한 비사포닌계 지방산 함량 변화 및 Collagenase 및 Elastase 저해 활성 증대
한국약용작물학회지
2018 .04
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
반응표면분석법을 이용한 우엉식초 발효조건 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .08
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