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수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
과피가 얇고 과심이 작은 배 ‘센스올’
한국육종학회지
2022 .12
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Effect of crop load on the yield, fruit quality, and fruit mineral contents of ‘RubyS’ apples
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Genome-wide genetic variation and comparative transcriptome analyses of citrus mutant Jedae-unshiu and wild-type Citrus unshiu
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Current Status of Knowledge and Research Perspectives in Korean Pear Genomics
Plant Breeding and Biotechnology
2015 .01
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of Pectin during Pear (Pyrus pyrifolia cv. Whangkeumbae) Growth and Development
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Comparative Responses of Fruit Quality and Anthocyanin to Fruit Ripening Stages and Shelf Life in Strawberry Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
“5 years” - Climatic Effects on Sugar Metabolisms during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Genetic Analysis of Fruit Skin Color in ‘Whangkeumbae’ (Pyrus pyrifolia) × ‘Minibae’ (P. hybrid)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
‘황금배’ × ‘미니배’ 교배집단의 주요 과실특성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
국내 포도의 단위생산량 변화와 기후변화 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effects of Mechanical Flower Thinning on Fruit Set and Fruit Quality of ‘Fuji’ Apples
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Genetic Analysis of Fruit-related Traits in F₁ Seedlings Derived from ‘Whangkeumbae’ (Pyrus pyrifolia) and ‘Minibae’ (P. hybrid)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Rapid and Stable SNP Discovery Using GBS in Interspecific Asian Pear Between ‘Whangkeumbae’ and ‘Minibae’
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Changes in the Fruit Quality of Pear ‘Whasan’ Affected by Different Types of Bags
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Treatment on the Responses of Fruit Quality Attributes, Physiological Disorders, and Primary Metabolites in ‘Wonhwang’ Pear Fruit during Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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