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생육일수 및 착과위치에 따른 추황배 과피의 생리·화학적 특성 변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
수확시기에 따른 추황배의 과피흑변 발생 및 생리 · 화학적 특성
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Effect of 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Application Levels on Fruit Quality Attributes in ‘Chuhwang’ Pear During Cold Storage and Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Sprayable 1-Methylcyclopropene (1-MCP) Application Levels on Fruit Quality Attributes in ‘Chuhwang’ Pear During Cold Storage and Shelf Life
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
저온저장 전 온도순화처리가 추황배의 과피흑변 발생 및 생리화학적 특성에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2020 .04
저온기 최저온도에 따른 망고의 개화 및 과실발달
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
‘진황’ 배의 유통온도 조건이 품질변화에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
착과위치 및 개화순서에 따른 배 ‘그린시스’ 과실의 품질비교
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
휴면기 저온 누적 시간 및 발아 후 변온이 국내 주요 사과품종의 개화에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2017 .01
Influence of Fruit Maturity on the Physiological Characteristics of Asian Pear
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
The Effects of Fruit Load and Thinning Time on the Yield and the Fruit Quality of Pear ‘Whangkeumbae’
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
배 대목 ‘추황OP’ 조직배양묘의 효율적인 발근조건 구명
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
기후변화 시나리오에 근거한 과수 개화기 변화 및 개화 후 저온 발생 전망
한국농림기상학회지
2018 .01
“5 years” - Climatic Effects on Sugar Metabolisms during Pear Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Comparison of Structural Carbohydrate in Three Asian Pear Cultivars during Fruit Development
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Effect of Extraction Method on Physiochemical, Bioactive Compounds, and Antioxidant Activities of Juices from Various Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배 과원 개화기 연소자재 설치간격에 따른 대기온도 상승 효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Pear production trends and characteristics of important pests in India
한국국제농업개발학회지
2021 .09
Effect of different pollen sources on fruit characteristics and quality in ‘Niitaka’ pears (Pyrus pyrifolia Nakai)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
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