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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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기억력 손상 마우스에서 흑미 호분층 추출물의 인지능력 개선 효과
한국약용작물학회지
2021 .10
Physicochemical Characteristics of Black Garlic after Different Thermal Processing Steps
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
흑삼 열수 추출물의 항산화 효과를 통한 염산/에탄올로 유발된 위염 억제 작용
한국식품영양과학회지
2016 .09
홍화씨와 흰민들레 복합물의 Scopolamine 유도 기억력 손상에 대한 보호 효과
한국약용작물학회지
2020 .04
Protein Hydrolysate of Silkworm Pupa Prevents Memory Impairment Induced by Oxidative Stress in Scopolamine-Induced Mice via Modulating the Cholinergic Nervous System and Antioxidant Defense System
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Effect of red chicory extract on scopolamine-induced memory impairment in mice
Food Science and Preservation
2020 .12
Protective effects of pectolinarin against Aβ25-35-induced oxidative stress and cognitive impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Mixture of Ecklonia cava Improves Amyloid β-induced Cholinergic System Dysfunction in ICR Mouse
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Protective Effect of Ginger Vinegar against Scopolamine-induced Cognitive Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Hesperetin Administration Suppresses Cognitive Impairment in Scopolamine-Induced C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Protective Effects of Hydroponic-Cultured Ginseng on Scopolamine-Induced Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Beta-glucan Concentrated from Betaone Barley Modifies Hepatic Glucose, Lipid, and Inflammation Metabolism in diabetic mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Perilla frutescens Extract Improve Scopolamine-induced Learning and Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Rheological properties of arabinogalactan solutions related to the carbohydrate composition of different legumes
Food Science and Preservation
2023 .10
Alleviating Effects of Scrophularia buergeriana on Scopolamine-Induced Amnesia in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Protective Effects of Fermented Hydroponic-Cultured Ginseng Extracts Against Scopolamine-Induced Memory Impairment in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of fermented F3570 on Scopolamine-Induced Memory Deficits in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Polyphenol-Based Functional Materials for Improving Cognitive Impairment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
오미자칠해목 추출물의 과산화수소로 유발된 PC12뇌세포 사멸과 스코폴라민으로 유발된 렛드 동물모델에 대한 개선 효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Anti-Amnesic Effect of Fermented Ganoderma lucidum Water Extracts by Lactic Acid Bacteria on Scopolamine-Induced Memory Impairment in Rats
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .06
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