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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and discussion
Conclusion
References
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신선편의식품 포장기술
식품과학과 산업
2017 .06
Quality characteristics of fresh cut apples during storage according to processing steps and browning inhibitor treatment
Food Science and Preservation
2023 .06
Effect of chitosan and chitosan-nanoparticles on post harvest quality of banana fruits
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Fruit Combination Effective in Maintaining Quality of Fresh-cut
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
신선편의 과일·채소의 소비자 구매행동 및 기대하는 맛 수준 연구
산업식품공학
2023 .02
Effect of preharvest application of chitosan on the growth and quality of peach fruit (Prunus persica L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
엑스선 조사처리된 신선편의 채소류의 미생물학적, 이화학적, 관능적 품질 평가
Food Science and Preservation
2017 .02
포장방법과 저장온도가 신선편이 양파의 품질 및 미생물 생장에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2016 .10
Development of physical process for enhancing storage stability of fresh cut potato
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Chlorella fusca Treatment on the Improving the Fruit Quality of Cucumber and Soil Microbial Density in Summer-Cultivated Organic Cucumber
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2021 .11
신선편의 농산물 소비 현황 및 만족도 조사
한국식품영양학회지
2022 .04
Design and Evaluation of Gelatin-Chitosan Scaffolds for Cultivated Meat Production: Impact of Chitosan Concentration on Scaffold Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Active Packaging of Chitosan Incorporated with Cinnamon Essential Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
신선식품에 대한 Modified Atmospher e Packaging (MAP) 기술의 적용 현황
식품산업과 영양
2018 .06
Mechanism of antibacterial activity of chitosan studied by molecular dynamics simulations
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Wound healing properties of Chitosan nanoparticles (CNPs) and Chitosan silver nanocomposites (CAgNCs) in adult zebrafish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
신선편이 수박 가공 및 포장형태에 따른 저장 중 품질비교
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
절단배추의 포장재질에 따른 단기 저장 중 품질특성
Food Science and Preservation
2015 .10
Rapid Detection of Escherichia coli in Fresh Foods Using a Combination of Enrichment and PCR Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
신선편이 과일류의 발전 방안
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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