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Leuconostoc citreum을 이용하여 발효시킨 Sausage 개발
한국식품조리과학회지
2005 .01
유당 및 유지방을 중심으로 한 한국 성인 남성의 우유 섭취 행태
대한지역사회영양학회지
2018 .12
Mannitol Accumulation in Fermentation of Kimchi Using Leuconostoc Starters and Their Mutants
한국미생물학회 학술대회논문집
2010 .05
Cloning of Dextransucrase Gene from Leuconostoc citreum HJ-P4 and Its High-Level Expression in E. coli by Low Temperature Induction
Journal of Microbiology and Biotechnology
2009 .01
Are Beneficial Health Effects of Leuconostoc sp. Enough for Development of Probiotic Starter?
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
초등학생의 우유와 유제품 섭취와 기호도 : 경기도 화성시 일부 초등학생 5~6학년 대상으로
한국지역사회생활과학회지
2015 .08
Optimized Substrate Concentrations for Production of Long-ChainIsomaltooligosaccharides Using Dextransucrase of Leuconostoc mesenteroides B-512F
Journal of Microbiology and Biotechnology
2008 .01
한국인 모유 및 우유의 일반성분 및 무기질성분에 관한 연구
대한가정학회지
1986 .01
무 쥬스 제조를 위한 starter로써 동치미에서 분리한 유산균의 동정 및 발효 특성
미생물학회지
1999 .12
Large Increase in Leuconostoc citreum KM20 Dextransucrase Activity Achieved by Changing the Strain/Inducer Combination in an E. coli Expression System
Journal of Microbiology and Biotechnology
2012 .01
전국 초ㆍ중ㆍ고등학생의 학교우유급식 실태 조사
한국지역사회생활과학회지
2003 .09
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Korean Traditional Fermented Foods to Develop a Starter for Fermented Milk
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Isolation and Characterization of Lactic Acid Bacteria from Fermented Goat Milk in Tajikistan
Journal of Microbiology and Biotechnology
2018 .01
Characterization and ACE Inhibitory Activity of Fermented Milk with Probiotic Lactobacillus plantarum K25 as Analyzed by GC-MS-Based Metabolomics Approach
Journal of Microbiology and Biotechnology
2020 .01
Effects of Synbiotic Fermented Milk on the Intestinal Bowel Function and the Microbiome in Animal and Human Trials
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Analysis of Human Milk Oligosaccharides and Their Utilization by Bifidobacterium
한국미생물학회 학술대회논문집
2014 .04
서울 지역 초.중.고등학생들의 우유 가치구조 인식 및 섭취 행태 분석
대한가정학회지
2007 .01
우유를 첨가하여 제조한 증편의 성질변화
한국식품조리과학회지
2007 .01
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