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식염첨가 유무에 따른 계육의 부위별 가열온도에 따른 이화학적 성상과 근장 단백질 밴드의 변화
한국축산학회지
2007 .01
Proteins as Potential Indicators for the Determination of End-point Cooking Temperatures as affected by the Combinations of Salt and Fat Contents with Various Cooking Temperatures
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Proteins as Potential Indicators to Determine Endpoint Cooking Temperature of Frozen GroundPork Hams as Affected by Addition of Salt and Sodium Tripolyphosphate and Various Cooking Temperatures
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
Protein Profiles of Major Korean Rice Cultivars
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Effects of Electron Beam Irradiation on Functional and Other Associated Properties of Pork Myofibrillar Salt-Soluble Proteins
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
조리방법에 따른 삼겹살의 물리화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2009 .02
[P3-16] Physico-chemical Properties of Muscle Protein recovered from Pork Heart
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effects of Time-Dependent High Pressure Treatment on Physico-chemical Properties of Pork
Food Science and Biotechnology
2005 .12
조리방법에 따른 돼지고기 등심의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2009 .08
Precipitation of Sarcoplasmic Proteins onto Myofibrils
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
조리 방법에 따른 자색 당근의 품질 특성 및 항산화능의 변화- 조리 방법에 따른 항산화 잔존량 -
한국식품영양학회지
2019 .01
Hardness Evaluation of Pork, Beef and Chicken with Different Cooking Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
사료 단백질의 Fraction과 In situ 단백질 분해율의 상관관계에 관한 연구
한국축산학회지
2007 .01
가열조리방법에 따른 돼지고기 목심의 이화학적 특성 변화
Food Science and Preservation
2010 .06
Antioxidant Compound and Antioxidant Activity of Cooking Brown Rice with Cooking Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
시판 식육제품 중 N-Nitrosamine의 생성 제2보. 조리방법이 햄 및 소시지의 N-Nitrosamine 생성에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Effects of Pre-cooking Methods on Quality Characteristics of Reheated Marinated Pork Loin
한국축산식품학회지
2018 .01
The Dry-aging and Heating Effects on Protein Characteristics of Beef Longissiumus Dorsi
한국축산식품학회지
2018 .01
Protein Solubility, Color and Water-Holding Capacity in Relation to Pork Quality
한국축산식품학회 학술발표초록집
1996 .01
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