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Treadmill 운동과 DNA 및 칡 Catechin 섭취가 흰쥐 생체내 지방조성과 항산화 활성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2003 .01
Biological Effects of Korean Puerariae Radix Catechins on the Liver Function in Rats Administered with Ethanol
Journal of Food Science and Nutrition
1997 .06
The Interactive Effects of Quercetin on the Body Fat Composition and Antioxidation Activity in Rats
한국축산식품학회 학술발표초록집
2002 .01
감마선 조사가 칡의 생리 활성과 색상 변화에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2002 .09
(+)-Catechin 가열처리에 의한 항산화 활성물질 분리 및 Pancreatic Lipase 저해활성 평가
Food Science and Preservation
2013 .04
(+) - Catechin is a Potent Inhibitor of Intestinal Absorption of Cholesterol in Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2003 .03
Phenolic Antioxidants Isolated from Mulberry Leaves
Food Science and Biotechnology
2007 .10
녹차추출물 성분 catechin이 자외선에 의해 손상된 피부에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2001 .01
Isoflavone Content and Estrogen Activity in Arrowroot Puerariae Radix
Food Science and Biotechnology
2003 .02
대두발아(大豆發芽)중 지질대사(脂質代謝)에 관한 연구-제1보(第1報) 조지방량(粗脂肪量) 및 지질(脂質)성분의 변화에 관하여-
Applied Biological Chemistry
1974 .01
녹차 카테킨류의 pH에 대한 안정성 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
Catechin용액 중에서 Ascorbic Acid의 안정성
한국식품영양과학회지
1983 .09
Comparison on the Crude Fat Contents and Fatty Acid and Phytosterol Composition of Korean Corn Hybrids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[P2-19] 칡(pueraria thunbergiana)의 부위별 성분분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Green Tea Catechin on Serum Lipid Composition and Angiotensin - Converting Enzyme Activity in Rats Exposed to Microwave
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .06
차에서 추출한 Catechin(카테킨)의 항산화효과 및 항균활성효과
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
차에서 추출한 catechin(카테킨)의 항산화효과 및 항균활성효과
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
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