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Effects of Substituted Level of Added Water for Fat on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Spreadable 간 제품의 저장온도별 품질변화
한국축산식품학회지
2008 .01
Effects of Replacement of Backfat with Soybean Oil on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
한국축산식품학회 학술발표초록집
2003 .01
Effects of Replacement Pork Backfat with Soybean Oil on the Quality Characteristics of Spreadable Liver Sausage
Food Science and Biotechnology
2004 .02
간함량비율과 제조방법에 따른 간소시지의 기호도에 관한 연구
대한영양사협회 학술지
1997 .01
Spreadable 돼지 간제품의 영양학적 품질
한국축산식품학회지
2008 .01
Physical and Sensory Properties of Low Fat Sausage Amended with Hydrated Oatmeal and Various Meats
한국축산식품학회지
2010 .01
돈육 도체등급 및 쑥 분말 첨가에 따라 제조된 소시지의 품질 특성
한국축산식품학회지
2003 .01
韓國産 SAUSAGE에 關한 硏究 : 市販 SAUSAGE의 營養成分과 外國 SAUSAGE와의 比較
한국식품과학회지
1978 .06
토마토가 함유된 저지방 유화형 소시지의 냉장 저장 중 품질 특성
한국축산식품학회지
2006 .01
시중 유통 유화형 소시지제품의 품질특성 비교
동물생명과학연구
2014 .06
Evaluation of Various Combinations of Pork Lean and Water Added on the Physicochemical, Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2004 .08
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
원부재료의 투입 순서가 유화형 소시지의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
Quality Characteristics and Sensory Properties of Reduced-fat Emulsion Sausages with Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2011 .01
Optimization of the Spreadable Modified Butter Manufacturing by Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2012 .01
Effect of Fish Sarcoplasmic Protein on Quality Attributes of No-fat Chicken Sausages Mediated by Microbial Transglutaminase
한국축산식품학회지
2015 .01
Evaluation of Curing and Flavor Ingredients, and Different Cooking Methods on the Product Quality and Flavor Compounds of Low-fat Sausages
Food Science and Biotechnology
2005 .10
Quality Characteristics of Emulsified Sausages of Chicken Breast According to Different Types of Animal Fat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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