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건식숙성을 이용한 저지방 우육의 고부가가치화
축산식품과학과 산업
2017 .01
건식 우육 크러스트를 첨가한 돈육 프레스 햄의 품질 특성
한국식품과학회지
2022 .10
KAPE연구1 - 건식숙성(Dry aging) 쇠고기란?
KAPE누리
2017 .01
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
건숙성 쇠고기의 현황 및 기능성 구명에 대한 과제
축산식품과학과 산업
2015 .01
Determination of Salable Shelf-life for Wrap-packaged Dry-aged Beef during Cold Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
물리적 연육처리 및 숙성 복합공정이 우육 저지방 부위의 품질특성에 미치는 영향
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Dry aging of beef; Review
한국축산학회지
2016 .01
Storage stability of dry-aged beef: the effects of the packaging method and storage temperature
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
Effects of Aging and Aging Method on Physicochemical and Sensory Traits of Different Beef Cuts
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Dry-aging and High Hydrostatic Pressure Treatment on Microbial and Physicochemical Properties of Duck Breast
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2016 .11
Storage Stability of Vacuum-packaged Dry-aged Beef during Refrigeration at 4℃
Food science of animal resources
2019 .01
건조숙성에 따른 육우 등심의 이화학적 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2017 .04
3등급 한우를 이용한 건조숙성육 제품의 숙성기간별 품질 변화
산업식품공학
2016 .01
Changing consumer beef consumption and perception
Korean Journal of Agricultural Science
2023 .03
너는 누구니 ? 포장육·숙성육·건조숙성육
축산식품과학과 산업
2018 .01
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
숙성 흑율피의 품질 특성 및 항산화성
한국식품영양과학회지
2017 .03
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