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Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Added with Cacao Nibs by Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Qualitative Characteristics and Antioxidant Activity of Coffee & Dairy Beverage Supplemented with Chaga Mushroom and Cacao Nibs Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Anti-oxidant, ant-microbial and anti-inflammatory activity of yogurt with added cacao nibs (Theobroma cacao L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Fermentation properties of fermented milk with added cacao nibs (Theobroma cacao L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리를 이용한 기능성 성분 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
카카오 열수 추출물 투여의 마우스 면역세포 활성효과
한국식품영양학회지
2020 .01
Qualitative Characteristics and Determining Shelf-Life of Milk Beverage Product Supplemented with Coffee Extracts
한국축산식품학회지
2017 .01
Component Changes of Cacao Beans during Roasting Process using NMR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터로부터 다변량 통계 분석을 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 품종 분류
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of Cacao Nip Extracts (CEs) on Quality Characteristics of Pork Patties during Cold Storage Period
Food science of animal resources
2019 .01
Non-Newtonian Characteristics of Chocolate as Influenced by Cacao Contents and Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
FT-IR 스펙트럼 데이터를 이용한 카카오 (Theobroma cacao) 차광 처리별 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
In silico analysis of structure and binding site of Potato virus Y NIb protein by using homology model
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Effects of Antioxidant on the Shelf-life Extension of Wasabi during Storage at Room Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Theobroma Cacao Extract Attenuates the Development of Dermatophagoides Farinae-Induced Atopic Dermatitis-Like Symptoms in NC/Nga Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
겨울철 최저기온에 따른 카카오 생육 및 과일 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
저장온도가 들깨의 품질특성 및 산화속도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Effect of Storage Temperature on Physicochemical Properties of Milk Beverages Supplemented with Coffee during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Determination of Shelf Life Model of Pork Cutlet and Pork Lard during Accelerated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2018 .01
Comparison of Shelf-life by Leaf Lettuce Cultivars During Storage
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
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