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[P3-101] Effect of Different Hydrocolloids in Combination with Transglutaminase on the Physicochemical and Textural Properties of Reduced-salt Comminuted Pork Shoulder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
Microbial Transglutaminase Induced Cross-linking of a Selected Comminuted Muscle System : Processing Conditions for Physical Properties of Restructured Meat
Food Science and Biotechnology
2003 .08
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Mungbean Flour Level in Combination with Microbial Transglutaminase on Physicochemical and Textural Properties of Low-salt Pork Model Sausages
한국축산식품학회지
2013 .01
건강지향의 저지방/저염 식육가공품을 위한 Microbial Transglutaminase와 기능성 소재 이용 기술
한국축산식품학회지
2010 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
타피오카 전분을 첨가한 돈육 근원섬유 단백질의 물성 특성 및 돈육 모델소시지에 이용
한국축산식품학회지
2012 .01
미생물제제의 첨가 급여가 돼지와 육계의 성장 및 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
식육에서 피틴산염과 인산염의 Escherichia coli O157:H7균에 대한 항균효과
한국식품위생안전성학회지
2007 .01
Optimization for Reduced-Fat / Low-NaCl Meat Emulsion Systems with Sea Mustard (Undaria pinnatifida) and Phosphate
한국축산식품학회지
2015 .01
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
The Study of Carcass Traits and Physico-Chemical Characteristics of Pork Loin Meat by Meat Color and Sex
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Development of Value Added Fermented Meat Products Using Low Fat Cut Pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Effect of dietary complex plant and mineral extracts on meat quality in pork
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effects of Non-meat Protein Binders and Acidification on the Efficiency of Cold-Set Pork Restructuring by High Pressure
한국축산식품학회지
2012 .01
돼지 품종의 교배조합간 육질특성 비교
한국축산식품학회지
2008 .01
[OP-12] Effects of Mungbean Protein Isolates as the Meat and Water Binders on TG-Mediated Pork Myofibrillar Protein Gels at Different Salt Concentrations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
국내 유통 식육 및 식육가공품에서 축종감별을 위한 PCR 및 ELISA 검사법 검증
한국식품위생안전성학회지
2014 .01
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