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노루궁뎅이 버섯 분말을 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품조리과학회지
2004 .01
Ergothioneine Contents of Shiitake (Lentinula edodes) Fruiting Bodies on Sawdust Media with Different Nitrogen Sources
한국균학회지
2016 .01
노루궁뎅이버섯 분말을 이용한 크림수프의 품질 특성
동아시아식생활학회지
2014 .10
노루궁뎅이버섯 수확후 배지 추출물의 토마토에 발생하는 식물병원균에 대한 생육억제 효과
한국균학회지
2015 .01
노루궁뎅이버섯의 종균배양적 특성
한국균학회지
1999 .01
한강 유역에서 분리한 Enterococcus 속 세균의 항생제 감수성
환경생물
2008 .01
Helicobacter pylori Strain 51 (Korean Isolate): Ordered Overlapping BAC Library, Combined Physical and Genetic Map, and Comparative Analysis with H. pylori Strain 26695 and Strain J99
Journal of Microbiology and Biotechnology
2005 .01
노루궁뎅이버섯의 재배방법에 따른 수량성
한국균학회지
1999 .01
톱밥 및 농업부산물 이용 배지상에서 노루궁뎅이버섯(Hericium erinaceum)의 균사생장 및 자실체형성
한국균학회지
2004 .01
표고 톱밥재배용 균주의 육종과 재배특성에 관한 연구
한국균학회지
2009 .01
Magnetoresistance and Strain in Permalloy Films
Journal of Magnetics
1998 .03
Assessment of Potential Probiotic and Starter Properties of Pediococcus spp. Isolated from Turkish-Type Fermented Sausages (Sucuk)
Journal of Microbiology and Biotechnology
2010 .01
노루궁뎅이 버섯 열수 추출물의 이화학적 특성 및 항산화성, 항돌연변이성, cytotoxicity 분석
한국식품조리과학회지
2012 .01
Long-Term Continuous Adaptation of Corynebacterium glutamicum to Oxidative Stress and Transcriptome Analysis of the H2O2 Adapted Strain
한국미생물학회 학술대회논문집
2013 .05
Breeding of Flammulina velutipes Strains Adaptable to Elevated-temperature
Mycobiology
2004 .01
Report of 21 unrecorded bacterial species in Korea belonging to Betaproteobacteria and Epsilonproteobacteria
Journal of species research
2017 .01
고추炭疽病菌 Colletotrichum gloeosporioides Penz.의 2系統
The Plant Pathology Journal
1986 .05
양송이 마이코곤병원균(病原菌) 약리균주(藥理菌株)에 관한 연구(硏究)
한국균학회지
1981 .01
Characteristics of mycelial growth and fruit body of Sparassis latifolia strains and selection of suitable incubation conditions in liquid spawn
한국균학회 학술대회
2018 .01
표고 단포자 교배에 따른 자실체 발생 특성
한국균학회지
2019 .01
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