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Effect of different operating conditions of chestnut peeling machine on peeling properties/peeling efficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of Antioxidant Effects of Extracts from Glycyrrhiza uralensis, Lithospermum erythrorhizon, and Astragalus membranaceus before and after Fermentation using Lacto-bacillus casei
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
감초(Glycyrrhiza uralensis) 추출물의 생리활성과 성분의 구조적활성 상관관계 검토
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
밤 자원의 가공적성 연구
식품과학과 산업
2016 .06
열수 및 유기산 처리가 '대보' 박피밤의 저장 시 품질에 미치는 영향
한국산림과학회지
2015 .01
LC/MS-Based Metabolomic Analysis of Glycyrrhiza uralensis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Comparison of Antioxidant Activities on Dried Chestnut, Chestnut Inner Shell, Chestnut outer shell Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anti-Inflammatory activity of Soursop Pulp Extracts and Peel Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Polyphenols: Passion Fruit Peel Extract in Treatment of Asthma, Hypertension and Arthritis in Humans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Light Intensity on the Growth and Development of Plug Seedlings of Astragalus membranaceus
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Effect of Daily Temperature Regime on Growth and Physiological Characteristics of Astragalus membranaceus Seedlings
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of Combined Extracts of Cervus elaphus antler, Glycyrrhiza uralensis, and Angelica gigas on Benign Prostatic Hyperplasia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The Effect of Apple Peel Crude Pigment Extract by Extraction Methods as Natural Color Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimum Seeding Number for Astragalus membranaceus Plug Seedling
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Anti-adipogenic effect of polyphenol enriched fruit peel extracts in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Changes in Antioxidant Properties and Major Components of Wongam (Glycyrrhiza glabra × Glycyrrhiza uralensis) with Heat Treatment Conditions
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
α-Glucosidase Inhibitory Activity of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch) Extract Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Analysis of management status of chestnut cultivation in Chungcheongnam-do
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
Study on the Growth and Quality Characteristics of Licorice (Glycyrrhiza uralensis Fisch.) in Temperature Gradient Tunnel
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Evaluation of Analytical Method for Quercetin Content and Antioxidant Activity from Onion Peel Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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