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Organoleptic Characteristics of Dairy Products Supplemented with Raphanus raphanistrum subsp. sativus (radish) Powder: A Preliminary Study on Efficacy against Diabetes
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
The Processed Radish Extract Melanogenesis in Humans and Induces Anti-Photoaging Effects in Ultraviolet B-Induced Hairless Mouse Model
The International journal of advanced culture technology
2019 .01
초임계 열처리된 무 성분을 이용한 상피세포성장인자(EGF) 유사소재 개발 및 광노화(주름개선) 효과
문화기술의 융합
2018 .01
Effects of Korean Radish on DSS-Induced Ulcerative Colitis in Mice
The International journal of advanced culture technology
2018 .01
Antimicrobial Effect of Mentha piperita (Peppermint) Oil against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
초임계 열처리된 무 복합추출물의 장내세균총 및 장질환 예방 효과
문화기술의 융합
2019 .01
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
열처리된 무 추출물의 궤양성 대장염증 예방 효과에 미치는 영향
문화기술의 융합
2019 .01
The Antimicrobial Activity of the Crude Extracts from Cichorium intybus L. (Chicory) against Bacillus cereus in Various Dairy Foods
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
Lactococcus lactis subsp. cremoris FC에 대한 Lactoferrin과 Transferrin의 생장촉진효과
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Development of a Customized Blood Culture Medium for Rapid Detection of Pathogenic Bacteria in Blood
한국콘텐츠학회 ICCC 논문집
2024 .12
1,2-Dimethylhydrazine에 의해 유발된 Colonic Aberrant Foci에 대한 초임계 열처리된 무복합추출물의 대장암 효과
문화기술의 융합
2019 .01
치주염 원인균에 대한 천연 식물 추출물의 항균효과
한국콘텐츠학회논문지
2019 .01
목장형 유가공업의 미생물학적 안전성에 대한 고찰
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Nutritional Functions of Milk and Dairy Products in Improving Human Health
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
다양한 유제품에 이용될 수 있는 녹차(Camellia sinensis)에서 추출한 EGCG(Epigallocatechin gallate)의 Cronobacter spp.와 Salmonella spp.에 대한 항미생물 활성 효과에 관한 연구: 예비실험연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
견과종실류의 위해 미생물 오염도 조사
한국엔터테인먼트산업학회논문지
2016 .12
Identification of Food-Poisoning Bacteria (Bacillus cereus) and the Bacterial Toxin Genes for Application to Forensic Microbiology : A Case Report from National Forensic Service
과학수사학회지
2017 .01
우유의 열처리가 우유품질과 영양가에 미치는 영향: V. 열처리가 우유효소에 미치는 영향
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2018 .01
Stimulating the Growth of Kefir-isolated Lactic Acid Bacteria using Addition of Crude Flaxseed (Linum usitatissimum L.) Extract
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
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