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Antioxidant Activity of Enzymatic Extracts from Brown Seaweeds
Algae
2003 .01
대학생의 항산화에 대한 인식 및 항산화 식품 섭취 실태 : 서울 지역을 중심으로
동아시아식생활학회지
2012 .12
Effects of seaweed supplementation on blood glucose concentration, lipid profile, and antioxidant enzyme activities in patients with type 2 diabetes mellitus
Nutrition Research and Practice
2008 .06
Effects of seaweed supplementation on blood glucose concentration, lipid profile, and antioxidant enzyme activities in patients with type 2 diabetes mellitus
Nutrition Research and Practice
2008 .06
일부 지역주민의 해조류 소비 실태 조사
한국식품조리과학회지
2015 .01
History, Nutrition, and Advantages of Seaweed for Human Body
한국해양바이오학회지
2010 .03
한국인 백내장환자의 항산화 체계에 관한 연구
한국영양학회지
2002 .03
해조류의 기호도와 구매 요인에 관한 연구
대한지역사회영양학회지
2010 .06
Seaweed Biotechnology : Current Status and Future Potential
한국미생물학회 학술대회논문집
2006 .05
비만아동의 지질과산화물 형성과 항산화 체계에 관한 연구
한국영양학회지
2005 .09
카라멜화 반응 생성물의 갈색도와 항산화 효과와의 관계
한국식품조리과학회지
2002 .01
해양 미생물 유래 해조 다당류 분해 효소의 특성 및 산업적 응용
한국미생물·생명공학회지
2011 .01
Phenolic Compounds of Potato Peel Extracts: Their Antioxidant Activity and Protection against Human Enteric Viruses
Journal of Microbiology and Biotechnology
2017 .01
Determination of As species in seaweeds and seafoods
한국분석과학회 학술대회
2014 .11
Seaweed Cultivation in Indonesia
한국해양바이오학회지
2010 .03
Seaweed Biotechnology and Biologically Active Substances
한국해양바이오학회지
2006 .06
건강기능식품의 기능성을 중심으로 한 코엔자임Q10의 항산화 기능성에 대한 체계적 고찰
Journal of Nutrition and Health
2013 .06
바이오 기반 경제를 위한 해조류 유래 바이오 연료 생산
한국해양바이오학회지
2014 .06
Effects of Multivitamin-Mineral Supplementation, at Nutritional Doses, on Plasma Antioxidant Status, Erythrocyte Antioxidant Enzyme Activities and Lipid Peroxidation during Pregnancy
Nutritional Sciences
2000 .05
A study on arsenic speciation in seaweeds
한국분석과학회 학술대회
2010 .11
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